- 1 filet
de porc (400 – 500 grams)
- 4
cullerades de sucre
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- pebre
negre acabat de moldre
- 1
copeta de Cointreau
-
Acompanyament:
- fideus xinesos
- o arròs blanc
- o unes patates al vapor
-
Observacions: és una recepta sense sal, apte per hipertensos
Preparació:
-
posar l’oli a la cassola, posar-hi el pebre i enrossir a mig foc
-
tirar el sucre i quan es comenci a fer el caramel, afegir el suc de taronja
-
tapar la cassola i deixar coure a mig foc durant uns 35 minuts
-
treure la carn i reservar-la
- reduir
la salsa tirant la copa de Cointreau
- mentre
es redueix la salsa, tallar el filet a llesques primetes
-
incorporar la salsa i deixar coure uns 2 minuts aproximadament
- servir,
afegint-hi l’acompanyament que ja haurem preparat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada