dissabte, 3 d’octubre del 2015

Filet de porc a la taronja

 

Ingredients (per a 3 - 4 persones):

- 1 filet de porc (400 – 500 grams)
- 4 cullerades de sucre
-  2 cullerades d’oli d’oliva
- pebre negre acabat de moldre
- 1 copeta de Cointreau

- Acompanyament:
- fideus xinesos
- o arròs blanc
- o unes patates al vapor

- Observacions: és una recepta sense sal, apte per hipertensos



Preparació:

- posar l’oli a la cassola, posar-hi el pebre i enrossir a mig foc
- tirar el sucre i quan es comenci a fer el caramel, afegir el suc de taronja
- tapar la cassola i deixar coure a mig foc durant uns 35 minuts

- treure la carn i reservar-la
- reduir la salsa tirant la copa de Cointreau

- mentre es redueix la salsa, tallar el filet a llesques primetes
- incorporar la salsa i deixar coure uns 2 minuts aproximadament

- servir, afegint-hi l’acompanyament que ja haurem preparat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada