dilluns, 12 d’octubre del 2015

Flam de mousse de pebrot escalivat i tonyina



Ingredients (per a 6 persones):
 
- 3 pebrots vermells
- 2 ous durs
- 2 llaunes de tonyina
- 2 cullerades de maionesa
- 4 fulles de cua de peix (gelatina)
- sal



Elaboració:

- escalivar els pebrots al forn
- pelar-los i netejar-los
- remullar les fulles de gelatina durant 5 minuts en aigua freda, escorre-les bé
  amb les mans i diluir-les dins d’un bol amb dos dits d’aigua calenta
- fet això, posar-les a la batedora afegint tot els ingredients (els pebrots
  escalivats, els ous durs, la tonyina, la maionesa i la sal)
- posar en uns motllos (poden ser flameres individuals i una de grossa)



Presentació:

- desemmotllar i decorar amb sal de flors

- servir amb maionesa, a part

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada