- 1 alvocat
madur
- 1
cebes tendre
- 100
grams de gambes fresques
- 1
cullerada de suc de llima
- 1
cullerada de salsa Perrins
- 1
cullerada de salsa de soja
- 1 culleradeta
de mostassa de Dijon
- pa
acabat de torrar
- sèsam
negre
Elaboració:
- trinxar
la ceba tendra, de manera que quedi a talls fins i petits
-
trinxar igualment alvocat
-
agafar les gambes fresques, treure’ls el cap i passar-les lleugerament per la
planxa, per tal que quedin mig crues
-
pelar-les, obrir-les pel mig i treure’ls-hi la tripa (per tal que no amarguin
gens)
-
trinxar les gambes, també, a talls ben petits
- barrejar-ho
tot (la ceba, l’alvocat i les gambes)
- afegir
la culleradeta de mostassa, el suc de la llima, la salsa Perrins i la salsa de
soja
- barrejar-ho
tot ben bé, tapar-ho en una bol amb paper film i posar a la nevera (mínim 1
hora)
Presentació:
- presentar en forma de canalons o en un
motlle circular
- al
moment de servir els plats, decorar el tàrtar amb sèsam negre i acompanyar amb
unes torradetes acabades de fer
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada