dissabte, 3 d’octubre del 2015

Tàrtar d’alvocat i gambes

Ingredients (per a 2 persones):

- 1 alvocat madur
- 1 cebes tendre
- 100 grams de gambes fresques
- 1 cullerada de suc de llima
- 1 cullerada de salsa Perrins
- 1 cullerada de salsa de soja
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- pa acabat de torrar
- sèsam negre




Elaboració:

- trinxar la ceba tendra, de manera que quedi a talls fins i petits
- trinxar igualment alvocat
- agafar les gambes fresques, treure’ls el cap i passar-les lleugerament per la planxa, per tal que quedin mig crues
- pelar-les, obrir-les pel mig i treure’ls-hi la tripa (per tal que no amarguin gens)
- trinxar les gambes, també, a talls ben petits

- barrejar-ho tot (la ceba, l’alvocat i les gambes)
- afegir la culleradeta de mostassa, el suc de la llima, la salsa Perrins i la salsa de soja
- barrejar-ho tot ben bé, tapar-ho en una bol amb paper film i posar a la nevera (mínim 1 hora)


Presentació:

 - presentar en forma de canalons o en un motlle circular
- al moment de servir els plats, decorar el tàrtar amb sèsam negre i acompanyar amb unes torradetes acabades de fer



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada