Ingredients
(per a 2 persones):
- 1 o
2 tomàquets de la classe cor de bou o de pebrot (han de tenir força carn)
- 1advocat
madur
- 1
ceba tendra o 1escalunya
- sal
marina negre
Elaboració:
- pelem
els tomàquets amb el canto del ganivet
-
pelem també l’advocat
- fem
làmines finetes amb els tomàquets pelats i l’advocat
- tallem
la ceba tendra o l’escalunya a talls també ben finets
- tot
seguit, anem apilonant amb cura les làmines de tomàquet i de l’advocat, de
manera alterna
- al
cim hi posarem, amb una certa gràcia, la ceba filetejada
-
afegirem la sal marina negre per sobre i un bon raig d’oli d’oliva verge
Presentació:
- per donar-li una presentació més vistosa i
que sigui de més bon tallar, a cada farcellet hi podem clavar-hi uns palets de
decoració
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada