Ingredients
(per a 6 persones):
- 2 albergínies
grans o 3 de mitjanes
- 3
dents d’all
- 2
cullerades petites de tahini (pasta de sèsam)
- 4
cullerades d’oli de oliva verge
- 1
cullerada de comí molt
- mitja
llima
-
julivert
- sal
i pebre
Elaboració:
- pelem
les albergínies amb un pelador de patates
- les tallem obertes a lo llarg i hi posem un gra d’all al mig
- tot
seguit, les posem al forn a uns 175 ºC, en una safata pintada amb oli d’oliva i
les
escalivem fins que quedin toves
- les
deixem refredar
- pelem
els alls escalivats
- posar
tots els ingredients en un got de batre i els triturem amb una batedora
fins que quedi una pasta homogènia
-
salpebrar al gust de cadascú
- posar-ho
en un bol i cobrir-ho tot amb l’oli d’oliva verge
-
tapar amb paper film i posar a la nevera fins que es refredi
Presentació:
- servir acompanyat de torradetes de pa
acabades de fer
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada