divendres, 5 d’abril del 2013

Dorada al forn amb escarmarlans


Ingredients (per a 2 persones):

- 2 filets de dorada salvatge
- 8 escamarlans mitjans o 4 de grossos
- 3 patates mitjanes
- 1 porro
- 1 got de vi blanc sec
- oli d’oliva suau
- sal
- curry de Madràs
- pebre (molinet de pebres barrejats)  





Preparació:

- Laminar les patates i el porro a rodanxes ben fines

- En una cassola de ferro colat amb tres cullerades d’oli d’oliva, fregir les patates laminades a mig foc. A mitja cocció, afegir les rodanxes del porro; fregir-ho tot a foc suau (procurant que el porro no quedi ros, per evitar que es torni amarg)

- Afegir el got de vi blanc, deixar-lo evaporar, posar la sal i un polsim de curry

- De manera prèvia, escalfar el forn a 200º de temperatura

- Salpebrar els filets de dorada i posar-los dins de la cassola de ferro, al damunt del llit de les patates i del porro fregits. Acabar posant els escamarlans al damunt.

- Posar al forn durant 10 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada