Ingredients (per a 2 persones):
- 2
filets de dorada salvatge
- 8
escamarlans mitjans o 4 de grossos
- 3
patates mitjanes
- 1
porro
- 1
got de vi blanc sec
- oli
d’oliva suau
- sal
-
curry de Madràs
- pebre
(molinet de pebres barrejats)
Preparació:
- Laminar
les patates i el porro a rodanxes ben fines
- En
una cassola de ferro colat amb tres cullerades d’oli d’oliva, fregir les
patates laminades a mig foc. A mitja cocció, afegir les rodanxes del porro;
fregir-ho tot a foc suau (procurant que el porro no quedi ros, per evitar que
es torni amarg)
- Afegir
el got de vi blanc, deixar-lo evaporar, posar la sal i un polsim de curry
- De
manera prèvia, escalfar el forn a 200º de temperatura
- Salpebrar
els filets de dorada i posar-los dins de la cassola de ferro, al damunt del
llit de les patates i del porro fregits. Acabar posant els escamarlans al
damunt.
-
Posar al forn durant 10 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada