dissabte, 21 de juliol del 2012

La meva fideuà


Ingredients (per a 2 persones):

- 1 paquet de fideus ben fins del número 0 (en sobrarà una mica)
- una dotzena de gambes i/o mitja dotzena de musclos, alguna cloïssa, .... (el tipus de marisc és opcional)
- 4-5 alls
- ¾ de litre de brou de peix (es pot fer servir brou preparat de marisc)
- oli d’oliva
- sal
- all i oli

Preparació:

1.- Pelar els alls i confitar-los poc a poc amb l’oli d’oliva a la cassola de ferro
Tirar els fideus i anar-los enrrosint a mig foc, poc a poc, i sense deixar de remenar-los amb dues culleres de fusta 

2.- Mentre haurem posat a escalfar el brou fins a bullir
Quan els fideus estiguin ben rossos, tirar el brou de cop, reservant-ne una mica per si cal afegir-ne
Passats 2 minuts, tirar el marisc i corregir de sal. Anar removent una mica

3.- Afegir més brou, si cal, i passats 3 minuts més, provar, corregir de sal i parar el foc

4.- Deixar refredar un xic a la cassola per tal que les puntes dels fideus es comencin a aixecar

5.- Servir amb una mica d’all i oli


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada