L’acte de menjar és una necessitat que la cultura dels humans hem fet virtut. Menjar bé és un art, és una cerimònia; són uns moments que han d’ésser de plaer, de felicitat. Una taula ben parada; una llum adequada; una espelma al mig de la taula per donar caliu; unes flors; un ambient càlid, ... A vegades una mica de música d’ambient i, això sí, una bona companyia.
diumenge, 5 d’agost del 2012
Amanida perfumada
Ingredients (per a 2 persones)
- 2 brots d‘enciam
- 1 taronja
- 1 poma fuji
- 6 nous
- 100 grams d’aranyons
- oli d’oliva verge
- sal d’hibiscos
- reducció de Pedro Ximènez
Preparació
Netejar els brots d’enciam i trossejar-los a tall ben petits
Tallar a daus ben petits els grills de la taronja, desprès de treure’ls-hi la seva pell
Tallar a daus petits la poma pelada
Picar les nous
Barrejar-ho tot i amanir-ho amb l’oli d’oliva, la sal i la reducció de Pedro Ximènez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada