dissabte, 20 d’abril del 2019

Carpaccio de carbassó





Ingredients per a dues persones:

- 1 carbassó petit i molt tendre
- 30 grams de pinyons
- 70 grams de formatge blau, tipus rocafort
- 2 tomàquets madurs ratllats
- oli d’oliva







Elaboració i presentació:

- amb una paella petita (i sense oli) torrar lleugerament els pinyons
- ratllar els dos tomàquets
- amb una mandolina, tallar el carbassó a rodanxes molt fines
- esmicolar amb els dits de la mà el formatge blau

- posar les rodanxes de carbassó, amb cura i una mica de gràcia, escampades
  per damunt de cada plat
- escampar el formatge blau esmicolat pel damunt de les rodanxes de carbassó  
- afegir, per damunt de tot plegat, els pinyons torrats
- posar el tomàquet ratllat pels voltants de cada plat, per tal de decorar-lo una
  mica
- amanir amb un bon raig d’oli d’oliva

Nota: no cal posar-hi sal, ja que el formatge blau és prou salat


És un plat molt i molt senzill, però molt saborós. Proveu-lo!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada