Ingredients
per a dues persones:
- 1 carbassó
petit i molt tendre
- 30
grams de pinyons
- 70
grams de formatge blau, tipus rocafort
- 2 tomàquets
madurs ratllats
- oli
d’oliva
Elaboració
i presentació:
- amb
una paella petita (i sense oli) torrar lleugerament els pinyons
-
ratllar els dos tomàquets
- amb
una mandolina, tallar el carbassó a rodanxes molt fines
-
esmicolar amb els dits de la mà el formatge blau
- posar
les rodanxes de carbassó, amb cura i una mica de gràcia, escampades
per
damunt de cada plat
- escampar
el formatge blau esmicolat pel damunt de les rodanxes de carbassó
- afegir,
per damunt de tot plegat, els pinyons torrats
- posar
el tomàquet ratllat pels voltants de cada plat, per tal de decorar-lo una
mica
- amanir amb un bon raig d’oli d’oliva
Nota:
no cal posar-hi sal, ja que el formatge blau és prou salat
És un plat molt i molt senzill, però
molt saborós. Proveu-lo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada