Ingredients
per a dues persones:
- 1 quilo
de faves pelades (com més
petites i tendres millor)
petites i tendres millor)
- 1
menat d’alls tendres
- 1
got gran d’aigua mineral
- 1
got gran de vi negre
- 5
cullerades d’oli d’oliva verge
- un
farcellet amb julivert, menta i
marduix
marduix
- un
pols de sucre
- un
pols de sal
Preparació:
1 - Rentar les faves pelades i el farcellet d’herbes
2 - Pelar i tallar a talls regulars els alls tendres
3 - Posar-ho tot plegat en una cassola de ferro colat o de fang
4 - Posar la tapa de la cassola i coureu a foc mitjà durant uns 45
minuts
5 - És millor preparar-ho d’un dia per l’altre (les faves quedaren
més toves i gustoses). Si s’ha de menjar el mateix dia, escalfar i deixar
refredar un parell o tres de vegades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada