Ingredients
per a dues persones:
- 180
grams de fideus del número 0
- 125
grams de bacallà dessalat
- 8
pebrots de padrón
- 5
grans d’alls
- ¾
de litre de brou de peix
- oli
d’oliva
- sal
- all
i oli
Preparació:
1.- Aixafar els alls sense pelar i, amb una cassola de ferro o una paella
grossa, posar 4 o 5 cullerades d’oli d’oliva i fregir els alls a foc suau
2 - Mentre, per una banda, treure’m la pell del bacallà i el tallarem
a daus; i, per una altra banda, fregirem suaument els pebrots de padrón
3 - Quan els alls estiguin cuits, tancar el foc i deixar-ho refredar
per tal que infusionin
4- Retirar els alls, i amb l’oli calent posar els fideus per
anar-los enrossint a mig foc, poc a poc, i sense deixar de remenar-los amb dues
culleres de fusta
5.- Mentre haurem posat a escalfar el brou fins a bullir, i quan
els fideus estiguin ben rossos, tirar el brou de cop, reservant-ne una mica per
si cal afegir-ne
6 - Coure 3 minuts a foc viu, i afegir el bacallà tallat a daus i
sense pell
7.- Passats 3 minuts més, corregir de sal i parar el foc, i afegir els
pebrots de padrón fregits anteriorment
8.- Deixar refredar un xic a la cassola per tal que les puntes dels
fideus es comencin a aixecar
9.- Servir amb una mica d’all i oli
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada